basic italian

pasta take away shops  |  festivals & outdoor events  

Wie zijn we?

Passie voor de Italiaanse keuken

Mijn passie voor de pure Italiaanse keuken, reizen die we maakten, het eenvoudige buitenleven, kokkerellen met pure, eerlijke ingrediënten, lekkere pastagerechten klaarmaken voor en met de kinderen. Het waren de bouwstenen voor een destijds nieuw concept Basic Italian.

We startten in 2003 met een eerste pastakraam. Een beker met penne en keuze uit 4 sauzen. Een bescheiden begin, dat deed dromen van een trendy, dynamisch, gezond take away merk. 

Eerste vaste locatie

Twee jaar later gingen we op zoek naar onze eerste vaste locatie. Het werd een mooie plek tussen de Nieuwstraat en de Grote Markt in onze hometown Aalst. En daar zitten we nog steeds.

Het aantal mobiele foodbars en pasta take away shops groeide. We hebben shops in Aalst, Gent (2), Mechelen en Sint-Niklaas.

Basic Italian Aalst

Op grote en kleine festivals

Vandaag zijn we aanwezig op alle grote festivals en outdoor events in heel Vlaanderen, vaak met verschillende foodbars tegelijk. We breidden onze merken uit met Basic Thai, Basic BBQ, Basic Frietjes.

Eventcatering tot 3000+ gasten

We organiseren bedrijfsevents en private feesten van 50 tot meer dan 3000 gasten. Om het menu: onze gekende Basic-gerechten en véél meer dan dat. Ontdek onze cateringformules en ons gevarieerde culinaire aanbod via Delicious Eventcatering.

Pasta Events + Pasta Events Delivery

Het overkoepelende Pasta Events staat in voor alle bereidingen van sauzen en gerechten. Alle gerechten en sauzen levert Pasta Events Delivery aan de horeca (zowel groot- als kleinhandel).

Onze filosofie

Onze merken geven onze filosofie perfect weer:
lekkere, gezonde gerechten bereid met kwaliteitsvolle producten

Onze troeven:
vers & puur, kwaliteit, snelheid, capaciteit!
We maken van jouw maaltijd een fijne beleving.

Door op de knop te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.